دارچین ادویه ای است که از پوست داخلی درختان به نام دارچین به دست می آید. دارچین لوله ای بلند در طول تاریخ به عنوان یک عنصر مورد استفاده قرار گرفته است و قدمت آن به مصر باستان می رسد.
قبلاً کمیاب و ارزشمند بود و به عنوان هدیه ای مناسب برای پادشاهان در نظر گرفته می شد.
این روزها دارچین لوله ای مقرون به صرفه است و به طور گسترده در اکثر سوپرمارکت ها موجود است. همچنین به عنوان یک ماده در غذاها و دستور العمل های مختلف یافت می شود.
دو نوع اصلی دارچین وجود دارد:
دارچین سیلان: این نوع دارچین به نام دارچین واقعی نیز شناخته می شود.
دارچین کاسیا: این رایج ترین نوع امروزی است و مردم معمولاً از آن به عنوان دارچین یاد می کنند.
دارچین لوله ای از بریدن ساقه درختان دارچین تهیه می شود. سپس پوست داخلی آن استخراج می شود و قسمت های چوبی آن جدا می شود.
وقتی خشک می شود نوارهایی تشکیل می دهد که به شکل رول در می آیند که به آن چوب دارچین می گویند. این چوب ها را می توان آسیاب کرد تا پودر دارچین درست شود.
بو و طعم متمایز دارچین لوله ای به دلیل قسمت روغنی آن است که در ترکیب سینامالدئید بسیار زیاد است. دانشمندان بر این باورند که این ترکیب مسئول بیشتر اثرات قدرتمند دارچین بر سلامت و متابولیسم است.
دارچین لوله ای یک ادویه محبوب است. دارچین سرشار از سینامالدئید است که تصور میشود مسئول بیشتر فواید سلامتی دارچین است.
سرشار از آنتی اکسیدان است: آنتی اکسیدان ها از بدن شما در برابر آسیب اکسیداتیو ناشی از رادیکال های آزاد محافظت می کنند.
دارچین سرشار از آنتی اکسیدان های قوی از جمله پلی فنول ها است. یک مطالعه نشان داد که مکمل دارچین می تواند به طور قابل توجهی سطح آنتی اکسیدان را در خون افزایش دهد و در عین حال سطوح نشانگرهای مورد استفاده برای اندازه گیری التهاب، مانند پروتئین واکنشی C را کاهش دهد.
در واقع، اثرات آنتی اکسیدانی دارچین به قدری قوی است که می توان از آن به عنوان یک نگهدارنده طبیعی مواد غذایی نیز استفاده کرد.