خواص بیولوژیکی مختلف روغن زیتون

این مرور سعی دارد خواص بیولوژیکی مختلف روغن زیتون را توضیح دهد.
در بررسی حاضر، داده‌ها از طریق جستجوی کامل از طریق پایگاه‌های اطلاعاتی آنلاین شامل PubMed، Google Scholar، SID و ScienceDirect برای یافتن عناوین مرتبط و چکیده مقاله با استفاده از کلیدواژه‌هایی مانند روغن زیتون طبیعی خوراکی ، اثر بیولوژیکی یا درمانی یا درمانی به دست آمد. ‘غذا’.

مقالات به‌دست‌آمده برای ارزیابی خواص بیولوژیکی و درمانی مختلف زیتون و فرآورده‌های خوراکی آن بررسی شده‌اند.

یافته‌ها

میوه و روغن زیتون و فرآورده‌های به‌دست‌آمده از درخت زیتون (مانند عصاره برگ زیتون) دارای خواص دارویی منحصربه‌فردی هستند.

مطالعات اثرات مثبت روغن زیتون را بر بهبود زخم، تسکین درد، درمان سرطان، سکته مغزی و بیماری های قلبی عروقی تایید کرده اند.

علاوه بر خواص حسی روغن زیتون، مصرف روغن زیتون رودبار در رژیم غذایی روزانه می تواند ایمنی و کیفیت غذا را از طریق ترکیبات ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی افزایش دهد.
نتیجه گیری:

با توجه به فواید دارویی و تغذیه ای منحصر به فرد و قابل توجه، لازم است مردم را به سمت مصرف روغن زیتون و روغن زیتون صنعتی تشویق و آگاهی آنها را نسبت به اهمیت و فواید این محصول افزایش داد.

  • منابع:
    1. Biological Properties of Olive Oil
  • تبلیغات: 
    1. کار آفرینی که توانست تمام بیکاران شهر را ریشه کن کند
    2. موفقیت یک بانوی خانه دار با سرمایه گذاری اندک!
    3. گرم کردن کلاس های مدرسه به روش رادیاتور
    4. با تخمه یک سوپ خوشمزه درست کنید