آیا عسل کوهی در تهران برای همه بی خطر است؟
عسل به عنوان یک قند «رایگان» طبقه بندی می شود، نوعی که به ما توصیه می شود در رژیم غذایی خود محدود کنیم – بنابراین اگرچه ممکن است برای اکثر بزرگسالان بی خطر باشد، باید در مقادیر دستورالعمل مصرف شود.
برای بیماران دیابتی یا کسانی که سعی در مدیریت سطح قند خون خود دارند، جایگزینی قند به جای عسل هیچ مزیتی ندارد زیرا هر دو در نهایت بر سطح قند خون تأثیر میگذارند.
علاوه بر این، همه نوزادان زیر 12 ماه نباید عسل خام یا تجاری مصرف کنند. این به این دلیل است که آنها ممکن است در معرض خطر نوعی مسمومیت غذایی به نام بوتولیسم باشند.
اگرچه بسیاری از ما ممکن است از عسل در رژیم غذایی خود لذت ببریم، اما برای همه قابل قبول نیست. عسل گیاهی نیست، زیرا برداشت عسل برای زنبورهای عسل مضر تلقی میشود، زنبورهایی که برای تولید آن تلاش کردهاند و از بقای خود در ماههای زمستان حمایت میکنند.
اگر در مورد مناسب بودن عسل برای خود یا فرزندتان نگرانی دارید، همیشه با پزشک عمومی یا سایر متخصصان بهداشت مشورت کنید.
دستور العمل های عسل سالم
چغندر کباب عسلی
سالاد زمستانی عسلی
کلمانتین و کوسکوس عسل
مخلوط سبز بخارپز عسل خردل
سالاد عدس، هویج سوخاری تند و سالاد فتا
سالاد بادمجان و نخود مراکشی
کری تورنس لیسانس (Hons) PgCert MBANT یک متخصص تغذیه ثبت شده با مدرک تحصیلات تکمیلی در تغذیه شخصی و تغذیه درمانی است.
او عضو انجمن بریتانیا برای تغذیه و شیوه زندگی پزشکی (BANT) و عضو انجمن نویسندگان غذا است. در طول 15 سال گذشته، او در تعدادی از نشریات تغذیه و آشپزی از جمله BBC Good Food نویسنده مشارکت داشته است.
دوز روزانه عسل خود را دریافت کنید:
داخل ماست هم بزنید
روی میوه یا غلات بپاشید
به اسموتی اضافه کنید یا تکان دهید
بلغور جو دوسر را شیرین کنید
روی نان تست پخش کنید
به یک فنجان چای داغ یا آب لیمو اضافه کنید
با همزن یا سس مخلوط کنید
کومار معتقد است که عسل حتی زمانی که در بالا گرم شود، فوایدی خود را حفظ می کند. با این حال، او توصیه می کند که آن را بیش از 95 درجه برای مدت طولانی از گرم نگه دارید.
برخی از تحقیقات نشان می دهد که در این ممکن است مقداری از ارزش غذایی خود را از دست دادن.