استفاده از بادام زمینی طعم دار در درمان افتادگی پلک

همانطور که می دانید بادام زمینی طعم دار حبوباتی است که منشا آن آمریکای جنوبی است. آنها با نام های مختلفی مانند بادام زمینی، خاکستری و گوبرز شناخته می شوند.

بادام زمینی علیرغم نامش هیچ ارتباطی با آجیل درختی ندارد. به عنوان یک حبوبات، آنها با لوبیا، عدس و سویا مرتبط هستند.

در ایالات متحده بادام زمینی به ندرت خام مصرف می شود. در عوض آنها اغلب به صورت بو داده یا به عنوان کره بادام زمینی مصرف می شوند.

سایر محصولات بادام زمینی شامل روغن بادام زمینی، آرد و پروتئین است. از این اجناس در تهیه انواع غذاها مانند دسر، کیک، شیرینی، تنقلات و سس استفاده می شود.

بادام زمینی سرشار از پروتئین، چربی و مواد مغذی مختلف سالم است. مطالعات نشان می دهد که بادام زمینی حتی ممکن است برای کاهش وزن مفید باشد و با کاهش خطر بیماری قلبی مرتبط است.

بادام زمینی سرشار از چربی های سالم و پروتئین با کیفیت بالا است. آنها همچنین نسبتاً کالری بالایی دارند.

در واقع آنها به عنوان دانه های روغنی طبقه بندی می شوند. بخش بزرگی از برداشت بادام زمینی جهان برای تهیه روغن بادام زمینی (روغن آراشیس) استفاده می شود.

بادام

محتوای چربی از 44 تا 56 درصد متغیر است و عمدتاً از چربی های تک و چند غیراشباع تشکیل شده است که بیشتر آن از اسیدهای اولئیک و لینولئیک تشکیل شده است.

محتوای پروتئین از 22 تا 30 درصد کل کالری آن متغیر است و بادام زمینی را به منبع عالی پروتئین گیاهی تبدیل می کند.

فراوان‌ترین پروتئین‌های موجود در بادام‌زمینی، آراشین و کناراشین، می‌توانند به شدت برای برخی افراد آلرژی‌زا باشند و باعث واکنش‌های تهدیدکننده زندگی شوند.

در واقع محتوای کربوهیدرات تنها حدود 13 تا 16 درصد از وزن کل است.

بادام زمینی با داشتن کربوهیدرات کم و پروتئین، چربی و فیبر بالا، دارای شاخص گلیسمی (GI) بسیار پایینی است که نشان دهنده سرعت ورود کربوهیدرات ها به جریان خون پس از غذا است. این باعث می شود آنها برای افراد مبتلا به دیابت مناسب باشند.

بادام زمینی کربوهیدرات کمی دارد. این باعث می شود آنها یک انتخاب غذایی خوب برای افراد مبتلا به دیابت باشند.