خرما منبع فروکتوز است که یک نوع قند طبیعی است که در میوه ها یافت می شود.
به همین دلیل خرمای کبکاب خوزستان بسیار شیرین است و همچنین طعم کاراملی لطیفی دارد. آنها به دلیل مواد مغذی، فیبر و آنتی اکسیدان هایی که در اختیار دارند، جایگزینی عالی برای شکر سفید در دستور العمل ها هستند.
بهترین راه برای جایگزینی خرما به جای شکر سفید، درست کردن خمیر خرما است، مانند این دستور پخت. از مخلوط کردن خرما با آب در مخلوط کن درست می شود. یک قانون کلی این است که شکر را با خمیر خرما به نسبت 1:1 جایگزین کنید.
به عنوان مثال، اگر دستور غذا به 1 فنجان شکر نیاز دارد، آن را با 1 فنجان رب خرما جایگزین کنید.
توجه به این نکته ضروری است که اگرچه خرما سرشار از فیبر و مواد مغذی است، اما همچنان کالری بالایی دارد و بهتر است در حد اعتدال مصرف شود.
ادعا شده است که خرما دارای مزایای سلامتی دیگری است که هنوز به طور گسترده مورد مطالعه قرار نگرفته است.
سلامت استخوان: خرما حاوی مواد معدنی متعددی از جمله فسفر، پتاسیم، کلسیم و منیزیم است. همه اینها به دلیل پتانسیل آنها برای جلوگیری از بیماری های مرتبط با استخوان مانند پوکی استخوان مورد مطالعه قرار گرفته است.
کنترل قند خون: خرما به دلیل داشتن شاخص گلیسمی پایین، فیبر و آنتی اکسیدانهای پایین پتانسیل کمک به تنظیم قند خون را دارد. بنابراین، خوردن آنها می تواند برای مدیریت دیابت مفید باشد.
اگرچه این مزایای بالقوه برای سلامتی امیدوارکننده است، قبل از اینکه بتوان نتیجهگیری کرد، به مطالعات انسانی بیشتری نیاز است.
خرما فوق العاده همه کاره است و یک میان وعده خوشمزه درست می کند. آنها اغلب با غذاهای دیگر مانند بادام، کره آجیل یا پنیر نرم ترکیب می شوند.
خرما همچنین بسیار چسبنده است و به عنوان چسب در محصولات پخته شده مانند کلوچه ها و میله ها مفید است. همچنین میتوانید خرما را با مغزها و دانهها ترکیب کنید تا میلههای سالم یا توپهای انرژیزا درست کنید، مانند این دستور غذا.
علاوه بر این، میتوانید از خرما برای شیرین کردن سسها مانند سس سالاد و ماریناد استفاده کنید یا آنها را با اسموتی و بلغور جو دوسر مخلوط کنید.
توجه به این نکته ضروری است که خرما کالری بالایی دارد و طعم شیرین آن باعث سهولت در خوردن آن می شود. به همین دلیل بهتر است آنها را در حد اعتدال مصرف کنید.