خرمای مروارید سیاه بم می تواند به شما در کنترل قند خون کمک کند.
خرما شیرین است، اما مهم است که به خاطر داشته باشید که شیرینی آنها از قند طبیعی ناشی می شود، بدون شکر تصفیه شده.
بیشتر مردم وقتی به چیزی شیرین و ناسالم فکر میکنند به شکر تصفیه شده فکر میکنند و به دلیل افزایش تعداد کالریهایی که در جریان خون شما مصرف نمیشوند، شناخته شده است.
از آنجایی که این کالری های استفاده نشده برای استفاده از ویتامین ها و مواد معدنی بدن شما استفاده می شود، مصرف آنها می تواند منجر به کمبود مواد مغذی شود که نامطلوب است.
خرما قند طبیعی دارد که هضم آن بسیار راحت تر است و تاثیری بر سطح قند خون ندارد.
حدود شش خرما به طور متوسط می تواند بیش از 80 میلی گرم منیزیم را تامین کند.
و اگر چیزی در مورد این ماده معدنی حیاتی می دانید، می دانید که می تواند به شما در حفظ سطح فشار خون سالم کمک کند.
انقباض رگ های خونی می تواند ناشی از مصرف بی رویه نمک (که می تواند از طریق هر وعده غذایی که می خورید وارد سیستم شما شود) باشد.
از سوی دیگر، دوز سالم منیزیم می تواند با عمل به عنوان یک گشادکننده در پوشش داخلی رگ ها، به مقابله با اثرات منفی نمک کمک کند و به خون اجازه می دهد آزادانه در سراسر بدن جریان یابد.
خرما میان وعده های خوشمزه ای است که می توان از آن به روش های مختلف استفاده کرد.
آنها اغلب با غذاهای دیگری مانند بادام، کره آجیل و پنیر نرم سرو می شوند.
خرما همچنین بسیار چسبنده است و برای استفاده به عنوان چسب در محصولات پخته شده مانند کوکی ها و میله ها ایده آل است.
همانطور که در این دستور العمل نشان داده شده است، با ترکیب خرما با مغزها و دانه ها، می توانید اسنک بارهای سالم یا توپ های انرژی زا درست کنید.
وقتی صحبت از حفظ تراکم استخوان می شود، پتاسیم یک ماده معدنی ضروری است.
برخی از نمک های پتاسیم توانایی خنثی کردن اسیدهای متابولیک فرساینده استخوان را دارند.
این اسیدها آنهایی هستند که کلسیم را از سطح استخوان های شما حذف می کنند.
علاوه بر این، یک عدد خرمای خشک حاوی 140 میلی گرم پتاسیم است که دوز سالمی است.
در نتیجه، میتوان گفت که خرما برای حفظ تراکم استخوانهای شما فواید سلامتی بسیار زیادی دارد.