این مرور سعی دارد خواص بیولوژیکی مختلف روغن زیتون را توضیح دهد.
در بررسی حاضر، دادهها از طریق جستجوی کامل از طریق پایگاههای اطلاعاتی آنلاین شامل PubMed، Google Scholar، SID و ScienceDirect برای یافتن عناوین مرتبط و چکیده مقاله با استفاده از کلیدواژههایی مانند روغن زیتون طبیعی خوراکی ، اثر بیولوژیکی یا درمانی یا درمانی به دست آمد. ‘غذا’.
مقالات بهدستآمده برای ارزیابی خواص بیولوژیکی و درمانی مختلف زیتون و فرآوردههای خوراکی آن بررسی شدهاند.
یافتهها
میوه و روغن زیتون و فرآوردههای بهدستآمده از درخت زیتون (مانند عصاره برگ زیتون) دارای خواص دارویی منحصربهفردی هستند.
مطالعات اثرات مثبت روغن زیتون را بر بهبود زخم، تسکین درد، درمان سرطان، سکته مغزی و بیماری های قلبی عروقی تایید کرده اند.
علاوه بر خواص حسی روغن زیتون، مصرف روغن زیتون رودبار در رژیم غذایی روزانه می تواند ایمنی و کیفیت غذا را از طریق ترکیبات ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی افزایش دهد.
نتیجه گیری:
با توجه به فواید دارویی و تغذیه ای منحصر به فرد و قابل توجه، لازم است مردم را به سمت مصرف روغن زیتون و روغن زیتون صنعتی تشویق و آگاهی آنها را نسبت به اهمیت و فواید این محصول افزایش داد.
- منابع:
- تبلیغات: