همانطور که می دانید شکلات تخته ای روشن منبع غنی از آنتی اکسیدان ها و مواد معدنی است و به طور کلی حاوی قند کمتری نسبت به شکلات شیری است.
برخی تحقیقات نشان می دهد که شکلات تلخ ممکن است به کاهش خطر بیماری قلبی، کاهش التهاب و مقاومت به انسولین، افزایش تنوع میکروبیوم روده و بهبود عملکرد مغز کمک کند.
افرادی که علاقه مند به افزودن شکلات تلخ به رژیم غذایی خود هستند باید به خاطر داشته باشند که این شکلات دارای چربی و کالری بالایی است، بنابراین رعایت اعتدال کلیدی است.
اگرچه شکلات به طور سنتی یک غذای دسر است، اما یک وعده 3 اونس شکلات تلخ 7 میلی گرم منبع مطمئن آهن را فراهم می کند.
کاکائو همچنین یکی از بهترین منابع مورد اعتماد آنتی اکسیدان های فلاونوئیدی است که ممکن است فواید قلبی، محافظت از اعصاب، تقویت ایمنی، و بهبود عملکرد شناختی و خلق و خو را ارائه دهد.
در حالی که شکلات تلخ یک غذای غنی از آهن است، اما کالری بالایی دارد، بنابراین مردم باید از آن به عنوان یک خوراکی گاه به گاه لذت ببرند.
طرز تهیه شکلات: پودر کاکائو را از طریق یک الک ریز در یک کاسه فیلتر کنید
شکر را هر بار 1 قاشق غذاخوری مخلوط کنید و هر بار پودر کاکائو را با شکر هم بزنید.
یک ماهیتابه بردارید و 1 قاشق غذاخوری از مخلوط کاکائو + شکر را به آن اضافه کنید، سپس به اندازه ای آب که آن را اشباع کند.
آب و پودر را با همزن بزنید تا خوب مخلوط شوند، سپس این کار را ادامه دهید تا پودر و آب همه با هم مخلوط شوند.
وقتی مخلوط کمی به جوش آمد، 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل را به آن اضافه کنید و به پخت ادامه دهید تا مایع شروع به غلیظ شدن کند.
در حالی که شربت در حال گرم شدن است، تکه شکلات را خرد کنید
وقتی شربت به اندازه ای غلیظ شد که پشت قاشق را بپوشاند، حرارت را بردارید و سپس شکلات خرد شده را با آن مخلوط کنید.
شکلات را خوب هم بزنید و تمام.